Vissza

Küldetésünk

A Fairfood azért jött létre, hogy könnyen segíthessél azokon akik rászorulnak. Nem kell semmi mást tenned, mint rendelned egy finom fogást Budapest legjobb éttermei egyikéből az oldalunkon keresztül és máris segítettél egy másik emberen miközben még jól is laktál!

Havonta más­-más alapítványnak szervezünk pikniket a Ti és a tagétteremeink adomanyaiból, illetve, a rendeléseitek utáni bevételeink 20%-ából.

Oszd meg az ételed avagy #shareyourfood - Kellemes Rendelést és jótékonykodást kíván a Fairfood.hu csapata!

Adományozok

A teljes bevételünk 20%-át fordítjuk arra, hogy havi rendszerességgel minél több rászorulót jóllakassunk minőségi étellel

Elérhetőségeink

Telefonszám: +36/20-514-1545
E-mail cím: info@fairfood.hu

Ezenkívül egy adományozó gombbal is felszereltük az oldalt, amely segítségével pár kattintással egy teljes tál ételt adományoz a következő jó(t)evés résztvevőinek. Ez úgynevezett piknikek megszervezésével történik, amely lebonyolításában partner alapítványok is részt vesznek. A jó(t)evésekről a blogunkban közvetítünk, hogy a sikert minden vásárlónk közös sikernek élhesse meg.

Magyarországon az alapítványok jelentős része nem jut megfelelő publicitáshoz, így nem végezhetik karitatív tevékenységeiket. Munkánk során igyekszünk minél több partneralapítvánnyal különböző témájú jó(t)evéseket szervezni, hogy tevékenységeiket minél nagyobb körben megismerhessék.

Adományozok